phone home menu search camera trash close cross menu1 menu1 menu1

Előnevezési információk

Csak az előnevezési időszakban lehet az előnevezés lehetőségével élni! KÉRÜNK BENNETEKET, HOGY FIGYELJÉTEK A HATÁRIDŐKET!

Kérjük, hogy éljetek az előnevezés lehetőségével, mert a helyszínen csak korlátozott számban lesznek szabad rajtszámaink és az előnevezéssel még olcsóbb is.

Az előnevezés menete:

  1. A Nevezés menüpontra kattintva a nevezési űrlaphoz jutsz. A nevezés során személyes adatokat kérünk be, melyeket csak a nevezés, a verseny és az eredmények közzététele során használunk fel. Kérjük olvasd el az Adatkezelési Irányelveket is.
  2. Nagyon figyeljetek, hogy pontos adatokat adjatok meg, hiszen ezeken múlik, mennyibe kerül a nevezésetek, illetve, hogy megkapjátok-e a visszaigazoló e-mailt. Az e-mail cím írásánál külön figyeljetek, hogy jól írjátok (pl. a gmail com végződésű...) és olyan címet adjatok meg, amit meg is tudtok nézni :).
  3. Ha kitöltötted az űrlapot, el kell fogadnod a nevezési feltételeket. A részleteit a nevezési űrlap alján találod, rákattintva megnyílik. Kérünk, hogy olvasd el, mielőtt beklikkeled, hogy elfogadod. Ha 16 év alatti vagy, akkor az Adatvédelmi Törvény miatt az adataid kezeléséhez szükségünk van a szülő vagy törvényes képviselő engedélyére. Kérjük töltsd ki a szülő nevét és e-mail címét, melyre automatikusan levelet küldünk, ahol egy kattintással a szülő meg tudja adni a hozzájárulását.
  4. Ezután  kattints az  "Adatok ellenőrzése" gombra. Ezzel automatikusan mentődnek az adataid. Itt két lehetőséged van.
    1. Ha csak egy nevezőt nevezel, válaszd a "Tovább az adatellenőrzéshez" gombot és az ellenőrző oldalra jutsz.
    2.  Ha több embert szeretnél egy időben benevezni, töltsd ki a következő nevező adatait az űrlapon, majd ha még további nevezőket rögzítenél, akkor kattints az "Adatok rögzítése" gombra, ekkor az adatokat elmentjük és kezdheted a következő versenyző adatainak kitöltését. Ha mindegyikkel végeztél, kattints az "Tovább az adatellenőrzéshez" gombra. Ekkor az ellenőrző oldalra jutsz, ahol mindenki adatait egy időben tudod ellenőrizni.
  5. Ha hibát találsz, kattints a "Módosítás" gombra. Ha meggondolnád magad, itt törölheted.
  6. Ha minden adat helyes, kattints a "Nevezés elküldése" gombra. Ekkor megkapod az egyedi azonosító számodat, amit a nevezés fizetésénél kell használnod. Ezzel tudjuk összekapcsolni az átutalásodat és a nevezésedet.
  7. Ezzel befejeződött a nevezésed folyamata. Egy "Sikeres nevezés" kezdetű oldalt kell látnod.
  8. Hamarosan kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza adataidat és a fizetéssel kapcsolatos információkat. Amennyiben 16 év alatti vagy, szülőd/törvényes képviselőd is kap egy e-mailt, amelyben megadhatja a hozzájárulását. Ha nem kapsz e-mailt, haladéktalanul vedd fel velünk a kapcsolatot a info@fotifuti.hu e-mail címen.
  9. A következő lépés az e-mailben kapott adatokkal a nevezési díjad átutalása/befizetése. A nevezésed csak akkor tartjuk érvényesnek, ha a nevezés összegét ki is fizetted, egyébként töröljük. A fizetés átutalással vagy bankfióki befizetéssel lehetséges a következő számlaszámra: 66000028-11097167 (Takarékbank). A visszaigazoló e-mailben minden információt megkaptok ehhez, többek között kaptok egy kódszámot, amit az átutalásnál meg kell adnotok, hogy össze tudjuk párosítani a nevezéseket és a fizetéseket. Az összegnek legkésőbb az előnevezés lezárása után 2 nappal meg kell érkeznie az egyesület számlájára! A beérkezett nevezési díjról visszaigazolást küldünk, pár nappal a bankszámlánkra érkezés után. Amennyiben valamely oknál fogva akadályba ütközik számodra az átutalás vagy befizetés, kérünk jelentkezz az info@fotifuti.hu email címen és megpróbálunk megoldást keresni hozzá :).
  10. Rajtszámodat a megadott időpontban tudod átvenni.

Póló mérettáblázat